jongeningedachten

Iemand met autisme is anders, maar geen twee personen met autisme zijn hetzelfde. Autisme betekent een leven lang anders.

Steunpunt Mantelzorg Veendam organiseert een bijeenkomst voor naasten van mensen met autisme "Waar loop je tegenaan?"

Dinsdag 30 mei 2017  organiseert het steunpunt Mantelzorg Veendam een bijeenkomst met als thema: “ Waar loop je tegenaan? ” De gastspreker van de avond is: Gea Geertsma, Autisme Netwerk Groningen.
Om de  maand wordt er een bijeenkomst georganiseerd door drie vrijwilligers die een werkgroep vormen voor  ouders van kinderen of partners met autisme, hun naasten en belangstellenden. Tijdens deze bijeenkomsten  kunnen bezoekers met elkaar praten over een leven met autisme en ervaringen uitwisselen. 
 
De bijeenkomst vindt plaats in de zaal van het ouderenwerk Compaen, ingang Ontmoeting aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam van 19.00 – 21.00. Aanmelden kan tot 26 mei bij Sjeni Mustafa, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0598 698119
 
De bijeenkomsten worden in samenwerking met Compaen, de NVA Groningen en Autisme Netwerk Groningen georganiseerd.  
 
Mochten er nog vragen zijn of zijn er mensen die meer informatie willen dan kunt u mevrouw Mustafa bereiken op dinsdag, woensdag en donderdag. 
 

top Terug