jongeningedachten

Iemand met autisme is anders, maar geen twee personen met autisme zijn hetzelfde. Autisme betekent een leven lang anders.

Impulscursus

Het lectoraat Rehabilitatie organiseert in samenwerking met de gemeente Groningen een Impulscursus waarmee jongeren met een beperking in de leeftijd van 16-25 jaar worden geholpen bij het kiezen van werk, scholing of dagbesteding. De cursus start op woensdagochtend 29 november a.s. (zie de bijlage voor de betreffende brochure) en duurt acht bijeenkomsten van 3,5 uur.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij in deze cursus en mogelijk zijn er cliƫnten van uw organisatie die gebruik willen maken van deze optie om deel te nemen aan de Impulscursus.

Aanmelden kan nog tot 24 november a.s. De deelnemer kan een email sturen aan Liesbeth Moerer, email. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , waarin hij/zij aangeeft aan de Impulscursus te willen deelnemen met voor- en achternaam, leeftijd, adres en betrokken organisatie. Lees verder de brochure

 

top Terug